Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tämä poni on virtuaalihevonen!
 
Koko nimi: Coca Cola's Supers Black
 
Kutsuma nimi: Cola
 
Sukupuoli: ori
 
Syntynyt: 12.8.1999/17-v
 
Rotu: shetlannin poni
 
Säkä korkeus: 100 cm
 
Käyttö: jalostus
 
Rekisteri numero: tulossa
 
Ko. VaB
 
Ye. 80 cm
 
Re. 60 cm
 
Me. 50 cm
 
Hoitaja:
 
Omistaja:Sara/VRL-12529
 
Luonne:
 
Hoitaessa Cola on haasteellinen pikku lurjus. Ori nimittäin yrittää kaikkis temppuja mm. potkii, näykkii, liikkuu sinne tänne, varastaa tavaroita. Colan saa kuitenkin hoidettua, jos on päättäväinen ja määrätietoinen eikä anna ponin pelleillä. Poni kannattaa myös sitoa kiinni tai hoitaa käytävällä molemminpuolin ketjuissa kiinni.
 
Talutettaessa Cola yrittää sinkoilla sinne tänne ja päästä takaisin tarhaan. Tässäkin tarvitaan siis määrätietoisuutta.  Talutettaessa poni ei kuitenkaan näyki. Tarhasta tätä ponia on vaikea saada kiinni. Joko poni on toisessa päässä tarhaa eikä suostu liikkumaan sieltä mihinkään tai portilla tulossa läpi portista ja jyräämässä hakijansa.
 
Cola on hyvin pieni ja pippurinen pikku " kullan muru ". Colalle ei voi olla pitkään vihainen, kun poni katsoo niin enkelimäisesti tehtyään jotain  tyhmää. Cola onkin luonteeltaan itsepäinen pikku kelmi. Ponin kanssa pärjää, jos omistaa määrätietoisuutta, kestävät hermot, huumorintajua ja ruokaa, paljon ruokaa.
 
Varustettaessa Cola yrittää tehdä homman mahdollisimman vaikeaksi. Suitset nähdessään Cola painaa päänsä maahan kiinni, jotta kuolaimet on vaikeaa saada suuhun. Satuloidessa herra pullistelee ja näykkii. Jos ei ole varovainen huomaa, että selässä on kiinni Colan hampaat.
 
 
Ratsastettaessa ponista kuoriutuu joko ihana kouluponi tai hirviö rodeo poni. Tutun kanssa mennään upeasti ja tuntemattoman kanssa homma sujuu ... no totta puhuakseni ei suju. Cola osaa kulkea kauniistikkin, mutta harvoin ori jaksaa esittää. Yleensä poni leikkii vain ratsastajansa hermoilla ja heittelee ratsastajia selästään.
 
Kouluratsastuksessa poni on mestari ( jos haluaa ). Cola osaa pohkeenväistöt,
siirtymät, asetukset jne. aivan moitteettomasti.  Poni toki osaa myös olla ( huoh ) kunnon rodeoponi. Useimmiten Cola on juurikin tuo jälkimmäinen, mutta joskus poni saattaa oikein ratsastettuna kulkeakin niin kuin ratsastaja siltä pyytää.
 
Esteillä Cola yleensä kieltäytyy yhteistyöstä. Cola nimittäin inhoaa esteitä.
" Minähän en noita hyppää " poni miettii ja iskee jarrut pohjaan tai sitten hyppää liiankin innokkaasti. Silloin poni tosin ryöstää suoraan kohti estettä yleensä lennättää kaikki puomit ympäri kenttää.
 
Maastossa Cola ei säiky mitään, mutta saattaa innostua " vähän" pukittelemaan. Colalla ei kannatakkaan lähteä yksin maastoon seikkailemaan.
 
 
 
 
 
 
 
Teksti: Sara/VRL-12529

 

 

Tanssivat Kaviot on virtuaalitalli!

tausta c) Ristiretki

©2018 Tanssivat Kaviot - suntuubi.com